Laden...
Ragnarok Origin Global

Over Ragnarok Origin Global

Ragnarok Origin Global Global is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) ontwikkeld door Gravity, een Zuid-Koreaanse ontwikkelaar van videogames. Het werd voor het eerst uitgebracht in Korea in 2020 en werd later wereldwijd uitgebracht in 2021, inclusief Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en andere regio's.

Ragnarok Origin Global Global is een prequel op de originele Ragnarok Online-game en heeft een vergelijkbare 2.5D grafische stijl en gameplay-mechanica. Spelers kunnen kiezen uit verschillende klassen, waaronder Swordman, Mage, Thief, Archer, Acolyte en Merchant. Elke klasse heeft zijn unieke vaardigheden en mogelijkheden, waardoor de gameplay divers en spannend is.

De game speelt zich af in een fantasiewereld vol monsters, kerkers en andere uitdagingen. Spelers kunnen verschillende regio's verkennen, zoals het Forest of Fairy Tales, de Canyon of Goblins en de Great Desert. Elke regio heeft zijn eigen unieke set wezens en uitdagingen, wat spelers een meeslepende ervaring biedt.

Naast het verkennen van de gamewereld kunnen spelers deelnemen aan missies en gevechten. Quests bieden verschillende doelen, van het verzamelen van items tot het verslaan van monsters, en bieden beloningen na voltooiing. Gevechten vinden in realtime plaats en spelers kunnen samenwerken met andere spelers om uitdagende eindbazen te verslaan.

Ragnarok Origin Global Global introduceert ook nieuwe functies die niet in de originele Ragnarok Online-game voorkomen. Een van deze functies is het mentorschapssysteem, waar ervaren spelers nieuwere spelers kunnen begeleiden en begeleiden. Dit systeem helpt nieuwe spelers om snel en efficiënt de kneepjes van het spel te leren.

Een andere nieuwe functie is het huisdierensysteem, waar spelers verschillende wezens kunnen vangen en trainen om ze te helpen in gevechten. Huisdieren kunnen in een hoger level worden gebracht en evolueren, waardoor spelers in gevechten extra ondersteuning en vaardigheden krijgen.

Bovendien heeft Ragnarok Origin Global Global een door spelers aangestuurde economie waar spelers items met elkaar kunnen maken en ruilen. De game heeft een robuust crafting-systeem, waar spelers middelen kunnen verzamelen, zoals ertsen en kruiden, om wapens, bepantsering en drankjes te maken.

Ragnarok Origin Global Global beschikt ook over een guild-systeem, waar spelers of sluit je aan bij gilden om deel te nemen aan op gilden gebaseerde activiteiten, zoals missies en veldslagen. Gilden bieden een gevoel van gemeenschap en sociale interactie, waardoor spelers nieuwe vrienden en allianties kunnen sluiten.

De game heeft een microtransactiesysteem, waar spelers in-game items kunnen kopen met echt geld. Het spel is echter niet pay-to-win, en spelers kunnen vooruitgang boeken en genieten van het spel zonder geld uit te geven.

Ragnarok Origin Global Global is een populaire MMORPG die een rijke en meeslepende spelervaring biedt voor spelers over de hele wereld . Met zijn diverse klassen, speurtochten, veldslagen en functies zoals mentorschap, huisdieren en knutselen, biedt de game eindeloze uren entertainment voor spelers.

De populaire massaal multiplayer online rollenspel "Ragnarok Online" is gelanceerd in de vorm van "Ragnarok Origin" voor mobiele apparaten! Word een held in een episch avonturenverhaal en verken een mysterieuze open wereld! Dompel jezelf onder in een enorme fantasiewereld vol mysterieuze monsters en epische personages. Verken uitgestrekte landschappen, legendarische koninkrijken en mythische kerkers in dit rollenspel in een open wereld!

Ragnarok Origin Global - Video

LiveChat